Fest & Middag INFO

Festlokal är Skyttepaviljongen allmänt kallad ”Barren” lokalt, se denna länk på karta!

Klädsel valfri (även om viss tveksamhet kring gästernas omdöme finns efter kl 19)

Festen börjar kl. 16:30 med mingel, välkomstdryck och lite tilltugg.

Om vädret tillåter kommer det serveras utomhus på gräsmattan vid festlokalen.

Därefter sätter vi oss till bords för en god middag med efterföljande kaffe och tårta, innan kvällen fortsätter med musik, mingel och frivillig dans ända fram till efter midnatt då vi så sakteliga avrundar kalaset!

Vi kommer bjuda på bubblor, öl/vin vid middagen och något gott att dricka till kaffet, men vi rekommenderar alla att medtaga viss egen skaffning för att hålla vätskebalansen kvällen lång om det önskas något starkare drycker.

Notera att det vi valt att ej ha en toastmaster på vår fest. Det kommer finnas trådlös mikrofon vid bordet att tala i om rösten behöver hjälp att höras, men talare måste först klinga i sitt glas!

Vi önskar dessutom att alla ev. talare väntar tills det serveras bröllopstårta och kaffe vilket inleds med brudparets egen variant på temat ”brudvals”….

OBS! Brudparet är musiker. De dansar icke (!) men kommer mötas i sitt naturliga element på scenen istället.
Nemo saltat sobrius, nisi forte insanit – Ingen dansar nykter, såvida han inte är galen” (Cicero)

På frågan om presenter och / eller önskningar har vi faktiskt inget bra svar, ärligt talat.
Om vi får önska något, så är det förstås först och främst att få ha er som gäster och ser sedan hellre en gåvopeng än paket då vi har det mesta vi behöver när det gäller saker och ting!

Efter middag, kaffe och bröllopstårta ser vi fram emot fest med musik, dryck och ert trevliga sällskap!

Festen fortsätter till kl. 24:00 med levande musik, skålande och frivillig dans varvat i lagom doser med prat och mingel.
Då det bor andra i närheten så tystnar musiken vid 24 (eller därikring i alla fall typ…)

Vi börjar avrunda och avsluta i lugnt tempo och den är definitivt slut kl. 00:45 då vår egen buss hämtar och kör mot boenden och anslutande resor, mer information ges under Transporter INFO

Notera att brudparet vid denna tidpunkt har fullt upp att ta sig mot bröllopsnattens vistelser och därför när vår gula buss tar er hemåt från festlokalen icke i någon form kommer vara tillgängliga för att: guida, transportera, hitta, gömma, bevaka, bära, inhysa, dragga efter, avhysa, efterlysa, avlusa, bota, återuppväcka eller via seans guida vilsegångna deltagare!